KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: IIb Tygryski

Rytmika

16.04.2021

Rytmika

16.04.2021

Dzień dobry dzieci. Dziś kolejna porcja zabaw.  https://youtu.be/7_Lb0t_FaC8...

Medal za dobre maniery

Dzień dobry Tygryski   Jestem pewna, że znacie zasady dobrego zachowania w domu, w przedszkolu w sklepie lub kiedy jesteście z wizytą u cioci, ale czy pamiętacie jak należy zachowywać się w lesie? Posłuchajcie wiersza … Leśny BON TON  Agnieszka Frączek  Kulturalne zachowanie  to ...

Trzy magiczne słowa

Trzy magiczne słowa

Przyroda

14.04.2021
Przyroda

Przyroda

14.04.2021

Przyroda

Dobre maniery

13.04.2021

Dobre maniery

13.04.2021

Dobre maniery Dzień dobry Tygryski   Czy pamiętacie co to są magiczne słowa i kiedy ich używamy? Jestem pewna, że tak, bo używanie uch codziennie. Posłuchajcie wierszyka o dobrych manierach.   Trzy magiczne słowa   Marlena Szeląg   Trzy magiczne słowa zapamięta moja głowa: pros...

Rytmika

13.04.2021

Rytmika

13.04.2021

Dzień dobry wszystkim dzieciom.  https://youtu.be/m5VhNxtmkWc...

Hello guys!  Dziś będziemy odkrywać nowy temat: SHAPES (szejps) czyli kształty. Ale zaczniemy od powitania: https://www.youtube.com/watch?v=tVlcKp3bWH8 Najpierw aby poznać kształty w języku angielskim zapraszam do posłuchania piosenki  https://youtu.be/TJhfl5vdxp4 Po zapoznaniu się posłuchajcie tej pi...

Logopedia na wiele sposóbów!!

Logopedia na wiele sposób..Zapraszam do zabawy...

Wiara w siebie

12.04.2021
Wiara w siebie

Wiara w siebie

12.04.2021

  Dzień dobry Tygryski   Posłuchajcie opowiadania i pewnej żabce, która miała wielkie marzenie i o tym w jaki sposób udało się to marzenie spełnić.     O żabce, która uwierzyła w siebie.    Niedaleko stąd istnieje bardzo kolorowa łąka, na której ...

Witam starsze grupy i zapraszam na kolejne zajęcia rytmiki

Witam starsze grupy i zapraszam na kolejne zajęcia rytmiki!!