KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: IVb Motylki

Dmuchańce w przedszkolu

13.07.2021 w czasie dyżuru wakacyjnego w naszym przedszkolu pojawiły się dmuchane zjeżdżalnie dla dzieci. Każda grupa mogła skorzystać z letniego szaleństwa na naszym zaczarowanym podwórku. Atrakcja już po raz kolejny spotkała się z olbrzymim entuzjazmem u dzieci....

Wycieczka -Stajania Kaliska

Dnia 24.06.2021 wybraliśmy się na wycieczkę do Stajni Kaliskiej. Zwiedziliśmy gospodarstwo:stajnię, koźlarnię ,kury,króliki.Dowiedzieliśmy się wiele o życiu tych zwierząt. Pobawiliśmy się na sianie,pożniej jeździliśmy konno oraz bryczką. Zjedliśmy pyszną zupę pomidorową oraz kiełbaski z grilla i szczęśliwi wr&oa...

Zakopanie Kapsuły Czasu z okazji 30-lecia Przedszkola Nr126

17 czerwca w naszym przedszkolu odbyło się uroczyste zakopanie Kapsuły Czasu z okazji 30-lecia Przedszkola. Podczas tej szczególnej uroczystości w przedszkolu gościli Burmistrz Dzielnicy Ursynów Rober Kempa, Zastępca Burmistrza Klaudiusz Ostrowski oraz Naczelnik Wydziału Oświaty i Wychowania Joanna Sien...

Zakończenie roku szkolnego.

15.06.2021 w grupie Motylków odbyło się uroczyste zakończenie roku szkolnego. Były wiersze,piosenki ,tańce i mnóstwo uśmiechu oraz moc wzruszeń....

Dzień dziecka:)

Dziś w przedszkolu z okazji Dnia dziecka odwiedzili nas wspaniali goście:) Był Pan na szczudłach ,ogromne bańki ,tańce ,konkursy i mnóstwo dobrej zabawy:)....

Moja rodzina.

01.06.2021
Moja rodzina.

Moja rodzina.

01.06.2021

Utrwalaliśmy i wymienialiśmy członków swoich rodzin oraz podawaliśmy imiona swoich rodziców i dziadków. Na koniec zajęć powstały piękne prace plastyczne "Moja rodzina"....

Dzień Mamy!

26.05.2021
Dzień Mamy!

Dzień Mamy!

26.05.2021

"Życzę Ci mamo  żebyś zdrowa była w radości i szczęściu żyła. Niech o każdej porze i wszędzie uśmiech  na Twojej twarzy będzie." Życzą Motylki:)...

Teatr Prima "Złota Rybka"

24 maja nasze przedszkole odwiedził Teatr Prima. Bardzo lubimy takich gości. Z przyjemnością oglądaliśmy przedstawienie o "Złotej Rybce". Przedszkolaki z wielkim zaangażowaniem pomagały rybakowi i udzielały ważnych wskazówek.  ...