KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

3a Jagódki

Grupa 3a "Jagódki" to grupa 5-latków. Nauczycielkami tej grupy są Marta Kurenda i Kamila Kapciak. W grupie pomaga nam także pani Jola.

Gimnastyka

21.10.2021
Gimnastyka

Gimnastyka

21.10.2021

Ponieważ Jagódki uwielbiają tańczyć, to podczas cotygodniowych zajęć gimnastycznych miały okazję poćwiczyć zumbę, która łączy ze sobą elementy  fitnessu: pracę mięśni, równowagę, gibkość oraz kształtuje poczucie rytmu. Na zajęciach ćwiczyliśmy również górne i dolne partie mi...

Wycieczka do Biblioteki Publicznej im. J.U. Niemcewicza

W tym tygodniu Jagódki wybrały się na swoją pierwszą pieszą wycieczkę do biblioteki. Na miejscu dzieci miały okazję wysłuchać opowiadań z książeczki  pt. "Basia i telewizor" Zofii Staneckiej oraz wymyślić swoją własną historię, która może być wyświetlana w telewizji. ...

Zabawy w ogrodzie przedszkolnym

Korzystając z pięknej jesiennej pogody Jagódki wybrały się do ogrodu przedszkolnego....

Dzień "Zaczarowanego Podwórka"

Jagódki świętowały Dzień "Zaczarowanego Podwórka". Wykonaliśmy pracę plastyczną oraz dzieci otrzymały dyplomy. Gra plenerowa w ogrodzie wniosła wiele radości, dzieci były bardzo zaangażowane w poszukiwanie ukrytych przedmiotów. ...

Zabawa taneczna w ogrodzie

Zabawa taneczna zorganizowana przez teatr Prima na świeżym powietrzu....

Dzień chłopaka

30 września obchodziliśmy święto wszystkich naszych chłopców. Z tej okazji nasze jagodowe chłopaki otrzymali medale "Super chłopaka". Nie zabrakło również gier i zabaw i tańców....