KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

AKTUALNOŚCI

Szanowni Państwo, z powodu awarii telefonu prosimy o kontakt na numer 797 498 585....

Drodzy Rodzice! Prosimy o przyniesienie dla wszystkich nowych 3-letnich przedszkolaków wyprawki maluszka według listy zamieszczonej w pliku Wyprawka maluszka. Rodzice dzieci z grup starszych zostaną poinformowani o potrzebnych przyborach przez nauczycieli grup. Wyprawka maluszka (pdf)...

Zajęcia adaptacyjne

Drodzy Rodzice naszych przyszłych Przedszkolaków! Zapraszamy serdecznie na zajęcia adaptacyjne, które odbędą się 30-31.08.2021r. w godzinach 10.00-12.00. Prosimy o przyniesienie kapci na zmianę (dla dzieci i rodziców) oraz małego zdjęcia dziecka. Rodziców na zajęciach obowiązuje konieczność ...

"Dmuchańce" na "Zaczarowanym Podwórku"

Już we wtorek 13.07.2021 w godzinach 9.00-12.00 na naszym zaczarowanym podwórku pojawia się "dmuchańce" dla dzieci. Życzymy wspaniałej zabawy!...

Film podsumowujący 30-lecie Przedszkola nr 126

Gorąco zachęcamy do obejrzenia filmu podsumowującego wydarzenia związane z obchodami 30-lecia naszego przedszkola. ...

Szanowni Rodzice, przypominamy, że przerwa wakacyjna w funkcjonowaniu przedszkola trwa od dn. 12.08.2021r. do 31.08.2021r. Od dn. 1.07.2021r. do 11.08.2021r. przedszkole będzie sprawowało opiekę wakacyjną zgodnie z Państwa deklaracją i terminami zaznaczonymi w ankiecie. Opłaty za żywienie dziecka w przedszkolu w ...