KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

AKTUALNOŚCI

Podziękowanie za udział w akcji "Senior w Koronie"

Podziękowanie za udział w akcji "Senior w Koronie" (pdf)...

Oddajmy krew dla Kornela

KREWKI URSYNÓW – Klub Honorowych Dawców Krwi Dzielnicy Ursynów 7.01.2021r. w godzinach 9.30-14.30 organizuje zbiórkę dedykowaną 13-letniemu Kornelowi, walczącemu z ciężką chorobą. Zbiórka odbędzie się w SP340 na ul. Lokajskiego 3 w Warszawie. Kornel jest uczniem Szkoły Podstawow...

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia wypełnionych zapachem domowych wypieków, nutą wspólnie śpiewanej kolędy, ciepłem kochających serc, bliskością, pokojem i radością życzą wszyscy Pracownicy Przedszkola nr 126...

Serdecznie zapraszamy rodziny dzieci z przedszkoli  Mokotowa, Wilanowa i Ursynowa  do wzięcia udziału w  VI Międzyprzedszkolnym Rodzinnym Konkursie Kolęd,  organizowanym przez Przedszkole nr 330 "Pod Modrzewiem" w Warszawie. Honorowy Patronat nad naszym konkursem objął Pan Rafał Miastowski - B...

Szanowni Państwo, Rodzice dziecka zwracają się z ogromną prośbą o pomoc! Kornel, jest uczeniem Szkoły Podstawowej nr 340 na Ursynowie i jest bardzo ciężko chory, codziennie ma przetaczaną krew. W najbliższy weekend jest organizowana zbiórka krwi właśnie dla niego. Przed oddaniem krwi, należy podać, że jest ona d...