KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

AKTUALNOŚCI

Szanowni Państwo, Przekazujemy Państwu bezpłatne numery, pod którymi można uzyskać pomoc w zależności od potrzeb:  https://przedszkole-nr-126.pl/strona/bezplatne-numery-pomocowe Numery będa dla Państwa dostępne w zakładce: dla rodziców....

Szanowni Państwo, Zapraszamy na warsztaty dla Rodziców nt. "Wychowanie bez przemocy, agresji i lęków", finansowane z budżetu Dzielnicy Ursynów. Szczegóły zostaną rozesłane do Państwa drogą mailową. Wychowanie bez przemocy, agresji i lęków (pdf)  ...

"Ważne sprawy przedszkolaka" - zapraszamy na wykład dla rodziców

Szanowni Rodzice, Dyrektor Przedszkola nr 126 wraz z Fundacją Europejskie Centrum Edukacji „Po Prostu” zapraszają do udziału w wykładzie interaktywnym pt. „WAŻNE SPRAWY PRZEDSZKOLAKA” Tematyka: Wpływ epidemii i obostrzeń, dystansowania na prawidłowy rozwój przedszkolaka; Za...

Szanowni Państwo, Informujemy że Rada Rodziców ustaliła składki na rok szkolny 2021/22 w wysokości 25zł/miesięcznie. Szczegóły w zakładce Rada Rodziców: https://przedszkole-nr-126.pl/strona/rada-rodzicow...

Impreza ogródkowa dla dzieci

W piątek 8.10.2021 odbędzie się impreza ogródkowa dla dzieci z naszego przedszkola. W programie tańce, animacje i dużo dobrej zabawy! Dzieci młodsze zaczynają zabawę o 11.15, a dzieci starsze o 11.45. Zapraszamy serdecznie do Zaczarowanego Podwórka!...

Ubezpieczenie 2020/2021

Szanowni Państwo, Przekazujemy informację o możliwości ubezpieczenia dziecka. Szczegóły w ulotce informacyjnej. Ulotka NNW (pdf)...