KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Archiwum wydarzeń 2016

Spotkanie z Mikołajem

W czwartek, 15 grudnia, odwiedził nasze Przedszkole niezwykły gość – Święty Mikołaj.

Teatr Nauczycieli

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia nauczycielki zaprosiły dzieci na przedstawienie pt. „Świąteczne zamieszanie”.

Przegląd Plastyczny Choinka Oświatowa

Już po raz kolejny nasze przedszkole było organizatorem Przeglądu Plastycznego Choinka Oświatowa w Ratuszu Dzielnicy Ursynów.

Spotkanie z panią górnik

5 grudnia gościliśmy w przedszkolu panią górnik, która opowiedziała o swojej pracy.

Dzień Pluszowego Misia

W piątek 25 listopada mieliśmy niezwykłego gościa – Misia Teddiego. Wszyscy razem bawiliśmy się, tańczyliśmy i braliśmy udział w konkursach przygotowanych przez Misia.

Kolorowy listopad

21 listopada mogliśmy podziwiać Biedronki w roli aktorów. Przedstawienie pod tytułem „Kolorowy listopad” widzowie nagrodzili wielkimi brawami.

Kiermasz świąteczny

Z inicjatywy Rady Rodziców w dniach 21 XI i 22 XI w godzinach 7:00 – 8:30 oraz 15:00 – 17:00 na sali ruchowej odbędzie się Kiermasz Świąteczny.

Podziękowania za udział w „Pomóżmy pomagać…”

W imieniu własnym oraz dyrekcji schroniska dla bezdomnych zwierząt „Na Paluchu” pragniemy bardzo serdecznie podziękować wszystkim darczyńcom, którzy wsparli naszą akcję „Pomóżmy pomagać…”.

Cyferkowy zawrót głowy

14 października z okazji Dnia Edukacji Narodowej grupa Misiaków przedstawiła inscenizację „Cyferkowy zawrót głowy”.

Akademia Aquafresh

Nasze Przedszkole bierze udział w Ogólnopolskim Programie Edukacji Zdrowotnej „Akademia Aquafresh”.