KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ia Krasnale

Grupa Ia "Krasnale" to grupa 3-latków. Nauczycielkami tej grupy są Tatiana Ela Górecka i Paulina Kołakowska. Pomocą nauczyciela jest pani Renata. W grupie pomaga nam także pani Karolina.

06 maja Teatrzyk Brzydkie Kaczątko

Dnia 06 maja Krasnale obejrzały przedstawienie dotyczące bajki pt. Brzydkie Kaczątko w ogrodzie przedszkolnym z zachowaniem zasad bezpieczeństwa.Pozdrawiamy,Nauczycielki gr. Krasnale

07 maja Warszawa Stolica Polski - Syrenka Warszawska

Dnia 07 maja dzieci poznały legendę o Warsie i Sawie i dowiedziały się wielu ciekawostek na temat Warszawy. Wykonały prace plastyczną Syrenka Warszawska i bawiły się w kącikach zainteresowań.Pozdrawiamy,Nauczycielki gr. Krasnali

30 kwietnia Dzień Flagi

Dnia 30 kwietnia dzieci wykonały własnoręcznie flagi Polski. Poznały znaczenie Świąt Majowych oraz bawiły się na świeżym powietrzu Pozdrawiamy,Nauczycielki gr.Krasnali

Poznajemy instrumenty - cymbałki/dzwonki

Dnia 28 kwietnia dzieci wykonały prace plastyczną polegającą na stworzeniu własnych cymbałków/dzwonków. Bawiły się w ogrodzie przedszkolnym i uczestniczyły w zajęciach grupowych poznając instrumenty.Pozdrawiamy nauczycielki gr Krasnali

Rytmika

16.04.2021

Rytmika

16.04.2021

Dzień dobry dzieci. Dziś kolejna porcja zabaw.  https://youtu.be/7_Lb0t_FaC8...

Jestem ekologiem

Zapraszamy do uczestnictwa w naszych zajęciach.