KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ia Krasnale

Grupa Ia "Krasnale" to grupa 3-latków. Nauczycielkami tej grupy są Tatiana Ela Górecka i Paulina Kołakowska. Pomocą nauczyciela jest pani Renata. W grupie pomaga nam także pani Karolina.

Dzień Dinozaura

Dzień dobry,w dniu 26.02 Krasnale obchodziły Dzień Dinozaura. Poznaliśmy rasy dinozaurów, zapoznaliśmy się z dinozaurem Ostrozębem i dostaliśmy od niego specjalne zadania, a w nagrodę świecące w ciemności dinozaury zagościły w naszych domach.

Moja planeta

28.02.2021
Moja planeta

Moja planeta

28.02.2021

22 lutego Krasnale pomalowały oraz ozdobiły własne planety. Bawiły się także w ogrodzie przedszkolnym.

Zajęcia ruchowe z elementami SI

Szanowni Państwo przedszkolaki z grupy KRASNALE zapraszają do obejrzenia galerii zdjęć z zajęć ruchowych z elementami SI.

Rakiety kosmiczne

Krasnale w piątek wykonały piękne rakiety kosmiczne, które pomogły im przenieść się w przestrzeń kosmiczną i poznawać nowe wiadomości o kosmosie.

zajęcia karnawałowe

Krasnale w dniu 12.02 wykonywały prace plastyczne maskę karnawałową oraz plakat na szarym brystolu. Tańczyły z balonami oraz serpentynami.

Zabawa karnawałowa

W dniu 11.02.2021r KRASNALE w strojach karnawałowych uczestniczyły w Balu. Przy muzyce dla przedszkolaków były różnorodne tańce i konkursy. Dzieci w radosnych nastrojach wspaniale się bawiły. Dziękujemy Rodzicom za przygotowanie dla dzieci pomysłowych strojów.