KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ia Krasnale

Grupa Ia "Krasnale" to grupa 3-latków. Nauczycielkami tej grupy są Tatiana Ela Górecka i Paulina Kołakowska. Pomocą nauczyciela jest pani Renata. W grupie pomaga nam także pani Karolina.

Dzień Pluszowego Misia

Z okazji Dnia Pluszowego Misia serdecznie zapraszam przedszkolaków i rodziców do wspólnej zabawy...(logopeda)

zajęcia 20.11 Krasnali

Dzień dobry,w piątek grupa krasnali obchodziła Dzień Praw Dziecka. Z tej okazji dzieci poznały swoje prawa oraz dowiedziały się do kogo mogą się zwrócić jeżeli te prawa zostaną złamane. Dzieci tańczyły przy muzyce, bawiły się w ogrodzie przedszkolnym oraz spędziły czas na zabawiePozdrawiam,Paulina Kołakowska

Posiłki 19.11 Krasnali

Dzień dobry,Przesyłamy zdjęcia krasnali w czasie obiadu i podwieczorku. Dzieci dzisiaj jadły na obiad spaghetti i zupę pomidorową.Na podwieczorek po leżakowaniu krasnale zjadły placki z jabłkiem oraz kawałki pomarańczy. Nasze krasnale chętnie proszą o dokładki.Pozdrawiam,Paulina Kołakowska

zajęcia 18.11 Krasnali

Dzień dobry, w środę dzieci śpiewały piosenkę o deszczu, rozmawialiśmy o pogodzie panującej za oknem. Wszystkie dzieci wykonały prace plastyczną w małych grupach wymieniając się miejscami. Dzieci które ją wykonały lub jeszcze jej nie zrobiły miały czas na zabawę. Po pracy wyszliśmy na dwór.Pozdrawiam P.Kołakowska

popołudnie 17.11 Krasnali

Dzień dobry,Przedstawiamy popołudnie spędzone przez krasnali po odpoczynku poobiednim. Dzieci jadły pyszny podwieczorek. Tańczyliśmy do piosenek takich jak bogie wogie, ram sam sam. Dzieci miały czas na zabawę oraz malowanie kolorowanek oraz rysowanie przy stoliczkach.Pozdrawiam,Paulina Kołakowska

zajęcia 16.11 Krasnali

Dzień dobry, krasnale wykonały w poniedziałek prace plastyczną związaną z deszczową pogodą.Malowały farbami przy użyciu własnych palców ćwicząc małą motorykę. Były także na placu zabaw i bawiły się na dostępnych urządzeniach. W czasie zabawy swobodnej w sali dzieciom towarzyszyła muzyka.Pozdrawiam, Paulina Kołakowska