KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ia Krasnale

Grupa Ia "Krasnale" to grupa 3-latków. Nauczycielkami tej grupy są Tatiana Ela Górecka i Paulina Kołakowska. Pomocą nauczyciela jest pani Renata. W grupie pomaga nam także pani Karolina.

Wycieczka do Chatki Spełnionych Marzeń 11 czerwca

Dzieci 11 czerwca uczestniczyły w wycieczce do Chatki Spełnionych Marzeń razem z grupą 1b Słoneczkami. Dzieci brały udział w przygotowanych animacjach o tematyce wioski indiańskiej. Bawiły się na placu zabaw i spędzały miło czas na świeżym powietrzu. Część zdjęć znajduje się w grupie słoneczek, podział na dwie drużyny.

Dzień Dziecka w grupie Krasnali

Dzień dobry,Dzisiejszego dnia z okazji Dnia Dziecka nasze Krasnale po obiedzie wzięły udział w zabawie na świeżym powietrzu. Odwiedzili nas goście, którzy zagwarantowali nam świetną zabawę. Dzieci tańczyły do skocznej muzyki i bawiły się bańkami. Pozdrawiamy,Nauczycielki gr. Krasnali

Dzień Dziecka w grupie Krasnali

Dzień dobry,Dzisiejszego dnia z okazji Dnia Dziecka nasze Krasnale po obiedzie wzięły udział w zabawie na świeżym powietrzu. Odwiedzili nas goście, którzy zagwarantowali nam świetną zabawę. Dzieci tańczyły do skocznej muzyki i bawiły się bańkami. Pozdrawiamy,Nauczycielki gr. Krasnali

Życzenia dla Mam

WSZYSTKIM KOCHANYM MAMOM W DNIU ICH ŚWIĘTA SKŁADAMY ŻYCZENIA ZDROWIA I MIŁOŚCI ORAZ SAMYCH SŁONECZNYCH DNI. GRUPA IA - KRASNALE

Kwiatki na Dzień Matki - warsztaty

Dzień dobry,Krasnale miały dzisiaj dzień pełen przygód. Uczestniczyły w warsztatach i wykonały szklane kwiaty. Brały udział w rytmice i angielskim. Miały także próbę do zbliżającego się przedstawienia.Pozdrawiamy,Nauczycielki gr. KRASNALI

Ramki dla mamy i taty

Dzień dobry,20 maja dzieci wykonały ramki dla mamy i taty z okazji ich święta. Pomalowały farbami przygotowane ekologiczne ramki oraz pomalowały rysunki przedstawiające rodzinę. Uczestniczyły także w gimnastyce i bawiły się w ogrodzie przedszkolnym.Pozdrawiamy nauczycielki gr Krasnali