KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

KADRA

Nasze Przedszkole posiada wykwalifikowaną kadrę pedagogiczną, która systematycznie podnosi swoje kwalifikacje oraz zdobywa kolejne stopnie awansu zawodowego. Nauczyciele posiadają dodatkowe umiejętności w zakresie terapii pedagogicznej, logopedii, edukacji wczesnoszkolnej, muzyki. Prowadzą pracę wychowawczą, dydaktyczną i opiekuńczą. Kadrę placówki oprócz nauczycieli tworzą również logopeda, terapeuta pedagogiczny i psycholog. Wspólnie troszczą się o prawidłowy rozwój psychofizyczny wychowanków, wspierają rodziców w przygotowaniu dzieci do życia w rodzinie i społeczeństwie.

DYREKTOR

Dyrektor Przedszkola: mgr Magdalena Wasilewska-Badziak

Wicedyrektor Przedszkola: mgr Małgorzata Sałacińska

ADMINISTRACJA

Kierownik administracyjno-gospodarczy: mgr Marta Rączkowska

Pomoc administracyjna: inż. Marta Dzbeńska

NAUCZYCIELE WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO

mgr Małgorzata Sałacińska – nauczyciel dyplomowany

mgr Magdalena Wasilewska-Badziak – nauczyciel mianowany

mgr Tatiana Górecka – nauczyciel mianowany

mgr Jolanta Gregorowicz – nauczyciel mianowany

mgr Małgorzata Sarnowska – nauczyciel mianowany

mgr Ludmiła Dzierzgowska – nauczyciel mianowany

mgr Joanna Pecht – nauczyciel kontraktowy

mgr Wioletta Lewicka – nauczyciel kontraktowy

mgr Katarzyna Ogonowska – nauczyciel kontraktowy

mgr Beata Lechowicz – nauczyciel kontraktowy

mgr Natalia Cichocka – nauczyciel kontraktowy

mgr Kamila Kapciak – nauczyciel kontraktowy

mgr Anna Zoń – nauczyciel kontraktowy

mgr Marta Kurenda – nauczyciel kontraktowy

mgr Luiza Wiącek – nauczyciel kontraktowy

Izabela Hieronimczuk – nauczyciel kontraktowy

mgr Paulina Kołakowska – nauczyciel kontraktowy

mgr Anna Tatar – nauczyciel stażysta

Katarzyna Kowalczyk – nauczyciel stażysta

Magdalena Mazurek – nauczyciel stażysta

mgr Aneta Kozłowska – nauczyciel stażysta

Alicja Królikowska – nauczyciel stażysta

LOGOPEDA, TERAPEUTA, PSYCHOLOG

Logopeda – mgr Katarzyna Szewczyk - nauczyciel mianowany

Psycholog – mgr Katarzyna Malec

Terapia pedagogiczna – mgr Joanna Pecht - nauczyciel kontraktowy

NAUCZYCIELE ZAJĘĆ DODATKOWYCH:

Język angielski  – Gabriela Rybicka

Rytmika – mgr Mirosław Szulczyński

Religia – s. Agnieszka Rogacz