KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

ROZKŁAD DNIA

7:00 – 8:15
Zabawy w małych grupach według zainteresowań dzieci, ćwiczenia poranne, zabawy ruchowe, prace indywidualne

8:15 – 8:30
Przygotowanie do śniadania

8:30 – 9:00
Śniadanie

9:00 – 10:00
Zajęcia dydaktyczne z całą grupą według ustalonego planu miesięcznego

10:00-10:30
Zabawy dowolne w kącikach zainteresowań

10:30 – 10:45
Przygotowanie do wyjścia do ogrodu przedszkolnego
Czynności organizacyjno-porządkowe

10:45 – 11:45
Zabawy w ogrodzie przedszkolnym

11:45 – 12:00
Przygotowanie do obiadu
Czynności organizacyjno-porządkowe

12:00 – 12:30
Obiad

12:30 – 14:15
Odpoczynek w grupach młodszych
/ Prace wyrównawcze i zabawy indywidualne w grupach starszych

14:15 – 14:30
Przygotowanie do podwieczorku, zabawy ruchowe

14:30 – 14:45
Podwieczorek

14:45 – 17:30
Zabawy dowolne w małych grupach według zainteresowań dzieci
Praca indywidualna z dzieckiem