KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

WYDARZENIA

W zakładce WYDARZENIA zamieszczamy relacje z wydarzeń dotyczących całej społeczności przedszkolnej. Wydarzeń związanych z życiem poszczególnych grup prosimy szukać w zakładkach grupowych.

Warsztaty "Segreguj na 5"

27 listopada najstarsze grupy z naszego przedszkola uczestniczyły w warsztatach "Segreguj na 5" organizowanych przez Fundację CULTURELAB. Po więcej szczegółów zapraszam do zakładek grup "4a Sówki" oraz "4b Motylki". ...

Dzień pluszowego Misia

25.11.2020r. w naszym przedszkolu obchodziliśmy Dzień Pluszowego Misia. Zapraszamy do zakładek grupowych i poznania relacji z wydarzeń tego dnia....

Międzynarodowy Dzień Praw Dziecka

20 listopada 2020 roku obchodziliśmy Międzynarodowy Dzień Praw Dziecka. Z tej okazji w poszczególnych grupach odbyły się zajęcia przybliżające dzieciom tematykę związaną z ich prawami. Zapraszamy do zakładek grupowych....

"Szkoła do hymnu"

10.11.2020r. nasze przedszkole wzięło udział w akcji "Szkoła do hymnu". Z tej okazji każda grupa o godzinie 11.11 odśpiewała uroczyście nasz polski hymn. Przedszkolaki spisały się znakomicie. Zapraszamy do zakładek grupowych do obejrzenia zdjęć....

Zabawa taneczna z okazji Dnia Przedszkolaka

21 września odwiedził nas Teatr Prima. Wspólnie bawiliśmy się przy muzyce na świeżym powietrzu. Był to bardzo wyjątkowy dzień.

Próbny alarm przeciwpożarowy

16 września w naszym przedszkolu odbyły się rutynowe ćwiczenia ewakuacyjne.  Wszystkie przedszkolaki dzielnie poradziły sobie w tej niecodziennej sytuacji. ...

Zajęcia adaptacyjne

W dniach 28.08, 31.08 w grupach dzieci 3-letnich odbyły się zajęcia adaptacyjne, podczas których przyszłe przedszkolaki oraz ich rodzice mogli zapoznać się ze swoimi paniami, salami oraz naszym zaczarowanym podwórkiem. :)...

Teatrzyk: Ekologiczny Czerwony Kapturek

W ramach przeglądu teatrzyków w piątek grupa Kotków zaprezentowała znaną nam już dobrze bajkę o Czerwonym Kapturku, ale w odświeżonej ekologicznej wersji. Dzięki przedstawieniu przypomnieliśmy sobie, że nie wolno śmiecić w lesie, a także że wszystkie śmieci należy segregować. Dziękujemy grupie IV za piękny występ.

Bajki z rzutnika, czyli kino przedszkolne i kawiarenka dla Julka

27.02.2020 roku sala ruchowa naszego przedszkola zamieniła się w salę kinową oraz kawiarenkę. Było filmowo i smacznie.

Podsumowanie przeglądu plastycznego Ekologiczna Choinka Oświatowa

W czwartek 6 lutego 2020r. w naszym przedszkolu odbyło się uroczyste podsumowanie przeglądu plastycznego "Ekologiczna Choinka Oświatowa" pod patronatem Burmistrza Dzielnicy - Roberta Kempy.