KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Życzenia dla Przedszkola - zapraszamy do wspólnej zabawy

Drodzy Rodzice!

Zbliżamy się ku podsumowaniu 30-lecia, w związku z czym zachęcamy do dołączenia się do obchodów jubileuszu i wysłania wraz z dziećmi życzeń dla przedszkola.

Jeśli macie Państwo ochotę, można przesyłać życzenia w formie mailowej, zdjęcia lub skanu, lub korzystając z jednego z przygotowanych przez nas formularzy (różnią się obrazkiem):

Życzenia – smok: https://forms.gle/EKTsV1xxF8hNGhus8

Życzenia – kotki: https://forms.gle/cJk3Jd9VaxSGK8wF9

Życzenia – pociąg: https://forms.gle/Cvs8Qrejnvm31GVe7

Życzenia – czapeczki: https://forms.gle/oz9uh3LVkswdbEDs7

Życzenia – confetti: https://forms.gle/wK6dAVnUTbQsrRiQ8

Życzenia – tort: https://forms.gle/prUrumjfiKUCgJTX8

Korzystając z formularza wystarczy po jego uzupełnieniu kliknąć Prześlij, a formularz sam wyśle do nas życzenia.

Życzenia zostaną opublikowane na naszej stronie internetowej. Jeśli nie chcecie Państwo rozpowszechniania swojego nazwiska, prosimy o podpisywanie życzeń wyłącznie imionami i nazwą grupy.

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy do udziału w zabawie!